دستور تهیه نان موزی مغزدار ؛ سرشار از انرژی و خیلی خوشمزه!

0
9
نان موزی مغزدار
نان موزی مغزدار

در این ساختنی برای کسانی که وقت کافی برای صبحانه خوردن ندارند، یک پیشنهاد عالی برای پخت نان خانگی داریم. نان موزی مغزدار که یک تکه از آن کلی انرژی به شما می‌دهد. آن هم انرژی واقعی و خیلی خوشمزه! پخت نان موزی کار سختی نیست و آماده‌سازی خمیرش هم بسیار ساده است.

ترکیب نان موزی مغزدار با شیر داغ، چای و قهوه بسیار لذیذ می‌شود و می‌تواند یک میان وعده عالی برای مهمانی‌های بلند باشد.

گام اول: مواد لازم برای نان موزی مغزدار

  • یک و یک چهارم فنجان آرد
  • یک قاشق غذاخوری جوش شیرین
  • نصف قاشق غذاخوری نمک
  • دو عدد تخم مرغ در دمای اتاق
  • نصف قاشق غذاخوری عصاره وانیل
  • نصف قاشق غذاخوری عصاره نارگیل
  • نصف فنجان کره بدون نمک در دمای اتاق
  • سه چهارم فنجان شکر
  • سه عدد موز له شده
  • نصف فنجان گردوی خرد شده

ابزار آشپزی

  • قالب نان
  • میکسر آشپزخانه
  • دستکش آشپزخانه
  • همزن دستی
  • قالب اندازه‌گیری
  • کاسه پیرکس

گام دوم: مواد خشک را مخلوط کنید

فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت بگذارید تا گرم بشود. داخل قالب نان ۹ در ۵ اینچی را هم با اسپری آشپزی چرب کنید.

آرد، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه بریزید و با همزن فنری خوب هم بزنید.

گام سوم: مواد تر نان موزی مغزدار را مخلوط کنید

تخم مرغ‌ها، وانیل و نارگیل را هم در یک کاسه جداگانه با هم مخلوط کنید.

گام چهارم: کره و شکر را مخلوط کنید

در یک کاسه دیگر، کره و شکر را با هم مخلوط کنید تا حالت کرمی پیدا کنند. این کره کرمی را روی تخم مرغ‌ها بریزید و خوب هم بزنید.

در ساختنی بخوانید :
دستور تهیه کیک بادام رژیمی بدون لکتین با خمیر ترش

گام پنجم: موزها را اضافه کنید

موزهای له شده را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. در این مرحله خمیر ظاهر دلمه بسته دارد که اشکالی ندارد.

گام ششم: مواد خشک و تر را با هم مخلوط کنید

حالا مواد خشک و تر نان موزی را با هم ترکیب کنید. با یک کاردک مواد را روی خودش تا کنید تا کاملا یکدست بشوند. سپس مغز گردوها را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.

گام هفتم: خمیر را در قالب بریزید

خمیر نان موزی مغزدار را در قالب چرب شده بریزید و باقیمانده مغز گردوها را رویش بریزید.

گام هشتم: نان موزی را بپزید

قالب نان را به مدت ۵۰ دقیقه در فر بگذارید. بعد از ۵۰ دقیقه یک خلال دندان داخل نان فرو کنید. اگر تمیز بیرون نیامد، پخت را برای ۱۰ دقیقه دیگر ادامه بدهید.

نان موزی مغزدار آماده است

بعد از اینکه نان را از فر بیرون آوردید، ۱۰ دقیقه صبر کنید تا کمی سرد بشود. سپس آن را از قالب بیرون بیاورید و روی سینی یا توری بگذارید تا سرد بشود. اگر کمی پودر شکر روی نان موزی مغزدار بریزید، خوشمزه‌تر و خوشبوتر هم می‌شود. تجربه خودتان از پخت این نان میوه‌ای خوشمزه را با ساختنی به اشتراک بگذارید.

نوش جان.

منبع