بعضی از خوراکی‌ها را وقتی تازه نخورید، هیچ لذتی ندارند. مثل بیسکویت پنیری که تازه‌اش زمین تا آسمان با بیسکویت‌های آماده فرق دارد. پس اگر بیسکویت پنیری دوست دارید، با ما همراه باشید تا یاد بگیرید چطور این بیسکویت خانگی را به رحتی و با پنیر مورد علاقه‌تان درست کنید.

این بیسکویت پنیری باترمیلک به خاطر کره فراوان، عطر بسیار متفاوتی دارد. ترکیب پنیر و کره در کنار باترمیلک طعمش را منحصر به فرد می‌کند. شما می‌توانید با کاتر بیسکویت، بیسکویت‌ها را هر شکلی که دوست دارید درست کنید.

گام اول: مواد لازم برای بیسکویت پنیری

  • یک دوم فنجان باترمیلک سرد – خودتان هم می‌توانید در خانه باترمیلک درست کنید.
  • دو فنجان آرد
  • یک قاشق غذاخوری جوش شیرین
  • دو قاشق چایخوری نمک
  • ۱۲ قاشق غذاخوری کره بدون نمک – کره سرد باشد و به شکل مکعب‌های ریز درآمده باشد.
  • یک فنجان پنیر رنده شده – ما از پنیر کالبی استفاده کردیم.
  • یک عدد تخم مرغ

ابزار آشپزی

  • دستکش فر
  • همزن دستی
  • کاسه پیرکس
  • کاغذ مومی
  • قلم موی آشپزی
  • سینی شیرینی‌پزی

گام دوم: مواد تر را با هم مخلوط کنید

قبل از هر چیز فر را روی دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت بگذارید تا گرم بشود. روی سینی فر را هم با کاغذ مومی بپوشانید. سپس باترمیلک و تخم مرغ سرد را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

گام سوم: مواد خشک را با هم مخلوط کنید

آرد، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.

گام چهارم: کره را اضافه کنید

کره یکی از مواد اصلی بیسکویت پنیری است. پس به تازگی و کیفیت آن دقت کنید. کره خرد شده را داخل کاسه مواد خشک بریزید و با همزن آنقدر مخلوط کنید تا به شکل گوله‌های کوچک با آرد ترکیب بشود.

در ساختنی بخوانید :
دستور تهیه مارشملو در خانه؛ یک خوراکی بسیار خوشمزه و محبوب !

گام پنجم: پنیر را اضافه کنید

پنیر را خم روی مواد خشک بریزید و کاملا مخلوط کنید.

گام ششم: مواد خشک و تر بیسکویت پنیری را با هم مخلوط کنید

مخلوط باترمیلک را به آرد اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید. سپس با همان قاشق خمیر را کمی ورز بدهید تا مواد یکدست و یکپارچه بشود.

گام هفتم: خمیر را ورز بدهید

روی سطح میز کمی آرد بپاشید و خمیر بیسکویت پنیری را ورز بدهید تا مواد کاملا به خورد هم بروند. خیلی مهم است که خمیر را بیش از اندازه ورز ندهید. همین که یک تکه بشود، کافی است.

گام هشتم: خمیر را صاف کنید

با وردنه خمیر را صاف کنید تا ضخامتش به ۳/۴ اینچ برسد.

گام نهم: خمیر را ببرید

حالا با کاتر کوکی یا یک لیوان شیشه‌ای، خمیر بیسکویت پنیری را ببرید. بیسکویت‌ها را روی سینی که آماده کردید، بچینید. سپس روی بیسکویت‌ها کمی تخم مرغ زده شده بمالید. می‌توانید کمی پنیر هم رویش بپاشید.

گام دهم: بیسکویت‌ها را بپزید

حالا بیسکویت‌های پنیری را به مدت ۲۰ دقیقه در فری که گرم شده، بپزید. بیسکویت‌ها باید کاملا طلایی بشوند.

بیسکویت پنیری آماده است

بعد از اینکه بیسکویت‌ها را از فر بیرون آوردید، رویشان کمی کره آب شده بمالید. به همین راحتی می‌توانید بیسکویت پنیری داغ و تازه را به عصرانه‌هایتان اضافه کنید.

نوش جان.

منبع