میگوی فشفشه ای تند و آتشین را به ساده‌ترین روش ممکن درست کنید

0
3
میگوی فشفشه ای
میگوی فشفشه ای

اگر طرفدار غذاهای دریایی به ویژه میگو هستید، توصیه می‌کنیم میگوی فشفشه‌ای را امتحان کنید. این خوراک میگوی خوشمزه خیلی راحت درست می‌شود اما نیاز به صرف کمی زمان و دقت در مراحل آماده‌سازی دارد. در این ساختنی دستور تهیه میگوی فشفشه ای را به شما یاد می‌دهیم.

میگوی فشفشه ای لذیذ و پرانرژی
میگوی فشفشه ای لذیذ و پرانرژی

شما می‌توانید مقدار تندی میگوی فشفشه ای را متناسب با ذائقه‌تان تغییر بدهید. برای اینکار می‌توانید حجم طعم‌دهنده‌ها را کمتر کنید یا آنها را با سس‌های ملایم‌تر جایگزین کنید.

گام اول: مواد لازم

  • ۲۴ عدد میگوی کوچک پوست‌کنده و صاف‌شده – برای صاف کردن میگو یک برش در انحنای داخلی آن ایجاد کنید.
  • ۱۲ عدد خمیر پیراشکی
  • نصف قاشق چایخوری سیر خرد یا له شده
  • نصف قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
  • یک قاشق چایخوری سس سویا
  • یک قاشق چایخوری سس چیلی شیرین
  • یک قاشق چایخوری روغن سنجد
  • یک قاشق چایخوری نشاسته ذرت
  • روغن گیاهی – برای سرخ کردن میگو

مواد اضافی برای مایه

  • یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • یک‌چهارم فنجان آب گرم

بهترین روش برای سرخ‌ کردن میگوی فشفشه ای استفاده از سرخ‌کن است. توصیه می‌کنیم شما هم از سرخ‌کن استفاده کنید. اگر هم از تابه استفاده می‌کنید، باید یک تابه عمیق با روغن فراوان داشته باشید.

گام دوم: سس ماریناد و مایه را آماده کنید

سس سویا، روغن کنجد، سیر، زنجبیل، سس چیلی و یک قاشق چایخوری نشاسته ذرت را در یک کاسه کوچک بریزید و با هم مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر هم یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و یک‌چهارم فنجان آب گرم را با هم مخلوط کنید. نشاسته و آب را آنقدر مخلوط کنید که هیچ توده‌ای در آب باقی نماند و نشاسته کاملا حل بشود.

در ساختنی بخوانید :
ساخت زیرلیوانی شیک و با دوام با چوب و رزین

میگوها را هم کاملا تمیز کنید، پوست بگیرید، صاف کنید و آنها را با دستمال خشک کنید.

گام سوم: سس ماریناد را اضافه کنید

میگوها را در یک ظرف بچینید و سس ماریناد را با قلم‌موی سیلیکونی روی آنها بزنید. حالا میگوها را ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا حسابی طعم‌دار بشوند.

گام چهارم: میگوها را در خمیر بپیچید

پیچیدن میگوها در خمیر پیراشکی سخت‌ترین قسمت پخت میگوی فشفشه ای است. مهمترین نکته این است که میگوها را سفت و صاف داخل خمیر بپیچید. ضمن اینکه نگذارید دور دم و در دور نهایی خمیر شکافی ایجاد بشود چون روغن وارد این شکاف‌ها خواهد شد و میگوها بیش از حد خواهند پخت.

خمیر پیراشکی را از وسط و به صورت اریب ببرید. همانطور که در تصاویر می‌بینید باید از خمیر مستطیلی و نازک استفاده کنید. در همین مرحله هم روغن را تا دمای ۳۷۵ درجه گرم کنید.
میگوها را از داخل سس ماریناد بیرون بیاورید و روی دستمال بگذارید تا خشک بشوند. نگران نباشید چون سس به خورد میگو رفته و همه سس جذب دستمال نمی‌شود. میگو را روی خمیر بگذارید، دمش را با لبه بلند خمیر تراز کنید و میگو را خمیرپیچ کنید. چند دور میگو را سفت داخل خمیر بپیچید و سپس گوشه‌ها را تا کنید و درزها را خوب ببندید. پیچاندن میگو را آنقدر ادامه بدهید که فقط یک مثلث کوچک از خمیر باقی بماند. حالا انگشت‌تان را در مایه نشاسته فرو کنید و با انگشت این گوشه باقیمانده خمیر را کاملا مرطوب کنید تا به بدنه میگوی فشفشه ای بچسبد.

در ساختنی بخوانید :
دستور تهیه پودر چیلی خانگی و کاملا ارگانیک با فلفل های تازه

وقتی می‌خواهید اولین میگو را خمیرپیچ کنید، حتما به تصاویر دقت کنید تا کارتان دقت کافی داشته باشد.

گام پنجم: میگوها را سرخ کنید

بعد از اینکه همه میگوها را خمیرپیچ کردید، آنها را به مدت ۲.۵ تا ۳ دقیقه در روغن گیاهی با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت بگذارید تا کاملا سرخ بشوند. بعد از اینکه میگوها را از روغن بیرون آوردید، آنها را روی دستمال جذب روغن بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته بشود.

میگوی فشفشه ای آماده است

حالا می‌توانید این میگوهای خوشمزه را به همراه کمی سس چیلی اضافی سرو کنید. اگر دوست دارید میگوها کاملا بپزند، بهتر است از میگوی نیم‌پز استفاده کنید تا میگوی داخل خمیر کاملا نرم بشود.

نوش جان.

منبع