در این ساختنی یاد می گیرید که چطور در عرض 20 دقیقه یک پیش غذای خوشمزه درست کنید. گراتن بادمجان و گوجه فرنگی که درست کردنش خیلی ساده است اما در عین حال خیلی خوشمزه است. می توانید طعم دهنده های گراتن را مطابق ذائقه خودتان تغییر بدهید. البته توصیه ما این است که گراتن بادمجان را برای بار اول با همین ترکیب طعم دهنده ها بپزید.

گام اول : مواد لازم

مواد لازم
مواد لازم
  • یک بادمجان بزرگ
  • سه عدد گوجه فرنگی
  • یک سوم فنجان روغن زیتون
  • دو قاشق غذاخوری سیر رنده شده
  • نصف قاشق غذاخوری نمک
  • نصف قاشق غذاخوری فلفل سفید
  • یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری پونه خشک شده
  • نصف قاشق چایخوری پودر چیلی
  • پنیر موزارلای ورقه شده

می توانید مقدار طعم دهنده های پیش غذا را مطابق ذائقه تان تغییر بدهید.

گام دوم : گراتن را بچینید

یک کاسه بزرگ بردارید و همه طعم دهنده ها را در آن با هم مخلوط کنید : روغن زیتون، پودر چیلی، جعفری خرد شده، پونه خشک شده، سیر رنده شده، نمک و فلفل سفید.

بادمجان و گوجه فرنگی ها را به شکل ورقه های گرد و نازک ببرید. پنیر موزارلا را هم به ورق های 2.5 سانتیمتری تقسیم کنید.

حالا همه مواد برای چیدن گراتن آماده اند. ورق های بادمجان را در ترکیب طعم دهنده فرو کنید و سپس یک ورق گوجه و یک ورق پنیر رویش بگذارید. به همین ترتیب ادامه بدهید و همه مواد را داخل ظرف بچینید.

گام سوم : گراتن را بپزید

گراتن را بیست دقیقه داخل فر قرار بدهید
گراتن را بیست دقیقه داخل فر قرار بدهید

بعد از اینکه گراتن بادمجان و گوجه را داخل ظرف چیدید، کمی روغن زیتون روی آن بریزید. سپس کمی جعفری، پونه و نمک به گراتن اضافه کنید و آن را به مدت 20 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد (392 فارنهایت) بپزید.

در ساختنی بخوانید :
آموزش ساخت : سه پایه عکاسی بسازید

گراتن بادمجان و گوجه آماده است

گراتن بادمجان آماده است
گراتن بادمجان آماده است

گراتن آماده است و می توانید آن را سرو کنید. اگر مقدار مواد را اضافه کرده اید، باید زمان پخت را هم کمی بیشتر کنید. البته بهتر است بعد از بیست دقیقه گراتن را چک کنید و مطمئن شوید به پخت بیشتر نیاز دارد. هربار که گراتن میپزید، می توانید با تغییر ترکیب طعم دهنده ها و نوع پنیر طعم جدیدی را تجربه کنید.

اگر ترکیب طعم دهنده ها یا پنیر را تغییر دادید، نتیجه را با کاربران ساختنی به اشتراک بگذارید.

منبع