اگر طرفدار سس سالسا هستید، این دستور تهیه را دنبال کنید تا یاد بگیرید چطور سس سالسای خانگی و اختصاصی خودتان را درست کنید. سس ساسای خانگی چند مزیت مهم دارد که مهمترین آنها سالم تر و مقوی تر بودن آن است. وقتی سس سالسای خانگی درست می کنید، می توانید عطر و طعم آن را مطابق غذای روزانه تان تغییر بدهید.

اگر می خواهید مثل حرفه ای ها آشپزی کنید، نباید طعم سالسایی که به مرغ میزنید تا سالسای استیک تان یکی باشد. فقط با تغییر طعم سس سالسای خانگی می توانید غذاهای هر روزتان را با طعم جدیدی بپزید و از غذا خوردن لذت بیشتری ببرید!

گام اول : مواد لازم

  • کنسرو گوجه فرنگی – فقط به سه گوجه بدون پوست و یک هشتم فنجان آب گوجه نیاز داریم
  • دو عدد سس سالسای آماده
  • زیتون سیاه خرد شده
  • سه عدد فلفل خرد شده
  • یک چهارم فنجان پیاز خرد شده یا چهار شاخه پیازچه خرد شده
  • پنج تا هشت عدد گوجه فرنگی گیلاسی
  • سه عدد فلفل دلمه ای کوچک در رنگ های مختلف
  • سه تا چهار حبه سیر له شده
  • یک چهارم فنجان گشنیز خرد شده
  • نصف فنجان دانه ذرت
  • یک عدد لیموی تازه برای آب گیری
  • یک قاشق چایخوری نمک – به همراه ادویه های دلخواه

این دستور تهیه سس سالسای خانگی و مخصوص شماست. پس دست تان برای تغییر مواد طعم دهنده باز است و می توانید هر کدام را خواستید کم و زیادی کنید یا سبزیجات دیگری به لیست اضافه کنید

گام دوم : بشویید و خرد کنید

در این مرحله باید تمام سبزیجات را برای استفاده آماده کنید. ابتدا همه سبزیجات را بشویید و سپس به ترتیب زیر عمل کنید :

  • گشیز، پیاز و گوجه های گیلاسی را خرد کنید.
  • حبه های سیر را بکوبید.
  • تخم فلفل ها را جدا کنید و آنها را خوب خرد کنید.
  • آب لیمو را هم بگیرید.
در ساختنی بخوانید :
آموزش ساخت : با آردوینو تیونر گیتار بسازید [Arduino]

گام سوم : گوجه را له کنید

گوجه و آب آن را داخل مخلوط کن بریزید
گوجه و آب آن را داخل مخلوط کن بریزید

برای تهیه سس سالسا باید از کنسرو گوجه فرنگی استفاده کنید یا خودتان گوجه را کمی بپزید و پوست آن را بکنید.

سپس گوجه ها را به همراه آب گوجه داخل مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا یکدست بشود.

گام چهارم : یک طعم جدید خلق کنید

حالا به مرحله ای رسیدیم که این سس را سس مخصوص شما میکند. در این قسمت باید مواد را با هم ترکیب کنید و یک سس سالسای خانگی با عطر و طعم دلخواه تان خلق کنید.

گوجه له شده را داخل یک کاسه بریزید و سبزیجات خرد شده، سس سالسا، زیتون، ذرت، آب لیمو، نمک و سیر را به آن اضافه کنید. مواد را خوب با هم ترکیب کنید و طعم آن را بچشید. اگر لازم بود از طعم دهنده های دیگر هم استفاده کنید.

توصیه ما این است که سس سالسا را در چند ظرف بریزید و روی هر کدام طعم دهنده های متفاوتی را امتحان کنید. به این ترتیب خیلی راحت تر میتوانید به طعم مورد نظرتان برسید.

بعد از اینکه سس سالسای خانگی به طعم مورد نظرتان رسید، آب لیمو و گشنیز را هم به آن اضافه کنید.

سس سالسای خانگی و مخصوص تان آماده است

غلظت و میزان مواد تشکیل دهنده سس سالسا به ذائقه خودتان بستگی دارد. حالا می توانید سس مخصوص تان را به همراه غذاهای مختلف سرو کنید و طعم دلخواه خودتان را به این غذاها اضافه کنید.

منبع