اگر اهل آشپزی باشید، حتماً می دانید که کندن پوست سیر چه دردسرهایی دارد. در ساختنی امروز می توانید راه حلی برای حل این مشکل پیدا کنید. راه حلی که نسبت به سایر راه حل ها بسیار ساده تر و سریع تر است. فقط کافی است مقداری سیر را در یک کاسه فلزی بریزید و یک کاسه فلزی دیگر روی کاسه زیری بگذارید؛ حالا کاسه ها را به شدت تکان دهید. اگر فقط به مدت 15 ثانیه و البته با شدت کاسه ها را تکان دهید، پوست همه سیرها جدا خواهد شد. در ویدیو زیر می بینید که بعد از تکان دادن کاسه ها آنهم در کمتر از 15 ثانیه پوست نیمی از سیرها جدا شده است و پوست بقیه آن ها هم براحتی با دست جدا می شود.

در ساختنی بخوانید :
پودینگ انبه درست کنید و از این میوه لذیذ بیشتر لذت ببرید