خرمالو یکی از میوه های فصلی بسیار لذیذ است که طرفداران زیادی هم دارد. امروز در ساختنی دستور تهیه یک کیک خوشمزه با خرمالو را آماده کرده ایم. اگر یک بار این کیک تر و خوشمزه را بپزید، عضو همیشگی سفره عصرانه شما در پاییز و زمستان می شود.

یک نکته را به یاد داشته باشید: برای پخت این کیک می توانید از خرمالوهای لهیده یا آنهایی که شکل خوبی ندارند، استفاده کنید.

گام اول: موادی که لازم دارید

خرمالو
می توانید از خرمالو های لهیده و مانده برای این کیک استفاده کنید

مواد لازم:

  • 2 فنجان شکر قهوه ای
  • 2/1 فنجان شکر سفید
  • 2 فنجان پالپ خرمالوی رسیده
  • 1 فنجان روغن گیاهی
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 3 و نیم فنجان آرد
  • 2 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 2/1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 1 قاشق چایخوری پودر جوز هندی
  • 4/1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
  • 2 فنجان مغز گردو ( یا فندق)
  • یک ماهیتابه با ابعاد تقریبی 29x5x3

گام دوم: مواد را آماده کنید.

فر را روی دمای 350 در جه بگذارید تا کمی گرم شود.
شما 2 فنجان پوره خرمالو لازم دارید که حدود 3 خرمالوی بزرگ می شود. محتوی داخل خرمالوها را با قاشق خالی کنید. حواستان باشد که خرمالوها کاملاً نرم و رسیده باشند. حالا باید پالپ خرمالو را با یک گوشت کوب بکوبید تا کاملاً پوره شود. پوره را در یک کاسه بزرگ بریزید.
ماهیتابه را با کره بدون نمک چرب کنید و سپس کف آن را با یک کاغذ شیرینی پزی بپوشانید. حالا روی کاغذ را هم با کره چرب کنید.

در ساختنی بخوانید :
آموزش ساخت : جاقلمی رومیزی شیک و ارزان بسازید

گام سوم: مواد را مخلوط کنید.

حالا باید پالپ خرمالو، شکر، روغن و تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. برای این کار بهتر است ابتدا مواد خشک را با هم مخلوط کنید و سپس آنها را به پالپ خرمالو اضافه کنید.

گام چهارم: گردو!

گردوها را تقریباً ریز کنید و آنها را به خمیر اضافه کنید.

گام پنجم: کیک را بپزید.

مواد را در ماهیتابه ای که از قبل آماده کرده اید، بریزید و حدود یک ساعت بپزید. چگونه بفهمیم که کیک پخته است ؟ پس از یک ساعت، یک خلال دندان را داخل کیک فرو کنید. وقتی خلال را بیرون کشیدید اگر تمیز نبود و مواد کیک به آن چسبیده بود، 5 دقیقه به زمان پخت اضافه کنید. کیک را برش بزنید و از خوردن آن لذت ببرید!

منبع