خانه / چگونه بسازیم / خوردنی و نوشیدنی / بستنی گریل شده تعریف تان را از بستنی عوض میکند!

بستنی گریل شده تعریف تان را از بستنی عوض میکند!

در این ساختنی یاد می گیرید چطور بستنی گریل شده درست کنید. وقتی بستنی را گریل می کنید، رویش ترد و نرم و داخلش سرد باقی میماند. چشیدن طعم این بستنی تجربه جالبی است و توصیه می کنیم حتماً خودتان را به بستنی گریل شده مهمان کنید.

چیزی که نمی گذارد بستنی روی گریل آب بشود، فومی است که کار عایق را میکند. موادی که برای تهیه این لایه استفاده میشود فومی و حاوی هوای زیادی هستند. هوای داخل این لایه نمی گذارد حرارت به بستنی برسد و آن را آب کند. این لایه را می توانید از هر خوراکی فومی درست کنید اما بهترین انتخاب است شیرینی مرنگ است.

گام اول : مواد لازم

مواد لازم
مواد لازم
  • بستنی
  • دو و نیم فنجان آرد
  • دو سوم فنجان کره
  • یک چهارم فنجان آب
  • یک قاشق غذاخوری شکر
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • سفیده شش عدد تخم مرغ
  • دو فنجان پودر شکر

وسایل مورد نیاز

  • میکسر
  • گریل – باید درپوش داشته باشد
  • قالب مافین
  • سلفون
  • وردنه

اگر می خواهید بستنی گریل شده خوشمزه تر بشود، بجای بستنی معمولی از بستنی اسنیکرز استفاده کنید. برای تهیه پستنی اسنیکرز به مواد زیر هم نیاز دارید :

  • پنج عدد شکلات اسنیکرز
  • یک فنجان ماسکارپونه
  • نصف فنجان خامه
  • بستنی ساز

گام دوم : بستنی اسنیکرز

در این دستور تهیه بستنی گریل شده می توانید از هر نوع بستنی استفاده کنید. پس اگر نمی خواهید بستنی مخصوص بسازید یا بستنی ساز ندارید، این مرحله را رد کنید.

در ساختنی بخوانید :  دستور تهیه : کتلت مرغ لذیذ و مقوی درست کنید

ابتدا اسنیکرزها را به روش بن ماری آب کنید. یک فنجان پنیر ماسکارپونه و نصف فنجان خامه را بهش اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. بسته به نوع بستنی ساز ممکن است لازم باشد ابتدا این مخلوط را در فریزر سرد کنید. پس راهنمای بستنی ساز را با دقت بخوانید. اگر مخلوط بستنی را در یخچال گذاشتید، هر چند وقت یکبار آن را هم بزنید.

بعد از اینکه کار بستنی ساز تمام شد، مخلوط را برای دوازده ساعت دیگر فریز کنید. در غیر اینصورت بستنی گریل شده آب میشود.

گام سوم : خمیر را آماده کنید

خمیری که اینجا استفاده می کنیم در واقع نوعی خمیر پای است. ابتدا دو و نیم فنجان آرد را با دو سوم فنجا کره، یک قاشق غذاخوری شکر و نصف قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید. این مواد را با دست مخلوط کنید. سپس یک چهارم فنجان آب روی خمیر بریزید و خوب ورز بدهید تا کاملاً یکدست بشود.

خمیر را داخل سلفون بپیچید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.

بعد از یک ساعت خمیر با وردنه صاف کنید تا ضخامتش 5 میلیمتر بشود. اگر خمیر را از این نازک تر کنید، بعداً ترک برمی دارد. داخل قالب های مافین را با خمیر بپوشانید. سپس با چنگال روی خمیرها را سوراخ کنید تا حباب هوا ایجاد نشود.

خمیرها را به مدت 40 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد (392 درجه فارنهایت) بپزید.

گام چهارم : مرنگ را آماده کنید

سفیده شش تخم مرغ را از زرده جدا کنید و آنها را با پودر شکر مخلوط کنید. این ترکیب را آنقدر هم بزنید که کاملاً فومی بشود و شکلش را حفظ کند.

در ساختنی بخوانید :  دستور پخت: سس مارینارا درست کنید

همانطور که در تصویر می بینید خمیرهای آماده را با این فوم پر کنید. سپس یک اسکوپ بستنی رویش بگذارید. دوباره روی بستنی را با فوم بپوشانید (ضخامت لایه رویی باید یک سانتیمتر باشد).

اگر نمی خواهید بلافاصله بستنی ها را گریل کنید، آنها را داخل جایخی بگذارید.

گام پنجم : بستنی را گریل کنید

هیچ چیز به اندازه پخش یکدست گرما در این دستور تهیه اهمیت ندارد. پس این مرحله را با دقت انجام بدهید.

وقتی گریل را داغ کردید، همه زغال ها را یک طرف قرار بدهید و سینی بستنی ها را طرف دیگر. در گریل را ببندید و به مدت چهار دقیقه بستنی ها را گریل کنید. وقتی گریل به دمای 200 درجه سانتیگراد (392 درجه فارنهایت) رسید، بهترین زمان برای بیرون آوردن بستنی هاست.

بستنی گریل شده آماده است

بستنی گریل شده آماده است
بستنی گریل شده آماده است

این دسر بستنی یکی از متفاوت ترین دسرهایی است که می توانید بعد از غذا – بویژه غذاهای کبابی – سرو کنید. اگر دنبال دستور تهیه های متفاوت و منحصر به فرد مثل بستنی گریل شده هستید، در کانال تلگرام ساختنی عضو شوید.

نوش جان!

منبع

خلاصه دستور پخت
recipe image
نام غذا
بستنی گریل شده تعریف تان را از بستنی عوض میکند!
خاستگاه
زمان آماده سازی
کل زمان مورد نیاز
میانگین امتیازات
2.51star1star1stargraygray Based on 8 Review(s)

بیشتر بخوانید:

تارت شکلاتی بدون خمیر و خوشمزه بپزید وقتی می خواهید خیلی سریع یک دسر خوشمزه درست کنید، این تارت شکلاتی یکی از انتخاب هایتان خواهد بود. مواد لازم برای تهیه این تارت شکلاتی در هر آشپزخانه ا...
دستور تهیه : پای مرغ و سبزیجات لذیذ و مقوی بپزید... اگر چند روز است کمی مرغ پخته در یخچال تان دارید که نمی دانید با آنها چکار کنید، دست بکار شوید یک پای مرغ خوشمزه بپزید. کیک مرغ یا همان پای مرغ یک غذای...
دستور تهیه : شیرینی دانمارکی با کرم سیب درست کنید... شیرینی دانمارکی یکی از محبوب ترین شیرینی ها بین ما ایرانی هاست. به همین خاطر بد نیست که طرز ساختش را بلد باشید تا هر وقت که خواستید خودتان را به صرف ش...
دستور تهیه : سیب زمینی سرخ کرده را با سرکه بالزامیک درست کنید... شاید وقتی گرسنه هستیم و وقت و حوصله درست کردن غذا نداریم، سیب زمینی سرخ کرده (و البته نیمرو) اولین گزینه ها باشند. اما درست کردن سیب زمینی سرخ کرده خو...
طرز تهیه لیموناد یخی، هندوانه و توت فرنگی برای تابستان!... فرقی نمی کند تقویم چه روزی را نشان بدهد؛ این روزها دیگر رسماً وارد تابستان شده ایم. پیشنهاد ساختنی برای لذت بخش کردن این روزهای گرم لیموناد طبیعی و خا...
دستور تهیه : چطور نان شیرین و خوشمزه بپزیم؟... امروز یاد می گیرید که چطور نان صبحانه تان را هم خودتان درست کنید. این دستور تهیه نان شیرین بسیار ساده است و طعم آن تقریباً با هر ذائقه ای جور در می آی...

درباره عاطفه اسدزاده

عاطفه اسدزاده

عاطفه اسدزاده،یکی از نویسندگان وبسایت ساختنی است.

پیشنهاد می کنیم

سالاد تن ماهی آلباکور درست کنید

سالاد تن ماهی آلباکور تازه و خوشمزه درست کنید

اگر طرفدار غذاهای دریایی باشید، سالاد تن ماهی همیشه یکی از گزینه هایتان برای ناهار …

پاسخ دهید