خانه / چگونه بسازیم / خوردنی و نوشیدنی / بستنی گریل شده تعریف تان را از بستنی عوض میکند!

بستنی گریل شده تعریف تان را از بستنی عوض میکند!

در این ساختنی یاد می گیرید چطور بستنی گریل شده درست کنید. وقتی بستنی را گریل می کنید، رویش ترد و نرم و داخلش سرد باقی میماند. چشیدن طعم این بستنی تجربه جالبی است و توصیه می کنیم حتماً خودتان را به بستنی گریل شده مهمان کنید.

چیزی که نمی گذارد بستنی روی گریل آب بشود، فومی است که کار عایق را میکند. موادی که برای تهیه این لایه استفاده میشود فومی و حاوی هوای زیادی هستند. هوای داخل این لایه نمی گذارد حرارت به بستنی برسد و آن را آب کند. این لایه را می توانید از هر خوراکی فومی درست کنید اما بهترین انتخاب است شیرینی مرنگ است.

گام اول : مواد لازم

مواد لازم
مواد لازم
  • بستنی
  • دو و نیم فنجان آرد
  • دو سوم فنجان کره
  • یک چهارم فنجان آب
  • یک قاشق غذاخوری شکر
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • سفیده شش عدد تخم مرغ
  • دو فنجان پودر شکر

وسایل مورد نیاز

  • میکسر
  • گریل – باید درپوش داشته باشد
  • قالب مافین
  • سلفون
  • وردنه

اگر می خواهید بستنی گریل شده خوشمزه تر بشود، بجای بستنی معمولی از بستنی اسنیکرز استفاده کنید. برای تهیه پستنی اسنیکرز به مواد زیر هم نیاز دارید :

  • پنج عدد شکلات اسنیکرز
  • یک فنجان ماسکارپونه
  • نصف فنجان خامه
  • بستنی ساز

گام دوم : بستنی اسنیکرز

در این دستور تهیه بستنی گریل شده می توانید از هر نوع بستنی استفاده کنید. پس اگر نمی خواهید بستنی مخصوص بسازید یا بستنی ساز ندارید، این مرحله را رد کنید.

ابتدا اسنیکرزها را به روش بن ماری آب کنید. یک فنجان پنیر ماسکارپونه و نصف فنجان خامه را بهش اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. بسته به نوع بستنی ساز ممکن است لازم باشد ابتدا این مخلوط را در فریزر سرد کنید. پس راهنمای بستنی ساز را با دقت بخوانید. اگر مخلوط بستنی را در یخچال گذاشتید، هر چند وقت یکبار آن را هم بزنید.

در ساختنی بخوانید :  آموزش ساخت : کیف پول چرم بدوزید

بعد از اینکه کار بستنی ساز تمام شد، مخلوط را برای دوازده ساعت دیگر فریز کنید. در غیر اینصورت بستنی گریل شده آب میشود.

گام سوم : خمیر را آماده کنید

خمیری که اینجا استفاده می کنیم در واقع نوعی خمیر پای است. ابتدا دو و نیم فنجان آرد را با دو سوم فنجا کره، یک قاشق غذاخوری شکر و نصف قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید. این مواد را با دست مخلوط کنید. سپس یک چهارم فنجان آب روی خمیر بریزید و خوب ورز بدهید تا کاملاً یکدست بشود.

خمیر را داخل سلفون بپیچید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.

بعد از یک ساعت خمیر با وردنه صاف کنید تا ضخامتش 5 میلیمتر بشود. اگر خمیر را از این نازک تر کنید، بعداً ترک برمی دارد. داخل قالب های مافین را با خمیر بپوشانید. سپس با چنگال روی خمیرها را سوراخ کنید تا حباب هوا ایجاد نشود.

خمیرها را به مدت 40 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد (392 درجه فارنهایت) بپزید.

گام چهارم : مرنگ را آماده کنید

سفیده شش تخم مرغ را از زرده جدا کنید و آنها را با پودر شکر مخلوط کنید. این ترکیب را آنقدر هم بزنید که کاملاً فومی بشود و شکلش را حفظ کند.

همانطور که در تصویر می بینید خمیرهای آماده را با این فوم پر کنید. سپس یک اسکوپ بستنی رویش بگذارید. دوباره روی بستنی را با فوم بپوشانید (ضخامت لایه رویی باید یک سانتیمتر باشد).

اگر نمی خواهید بلافاصله بستنی ها را گریل کنید، آنها را داخل جایخی بگذارید.

گام پنجم : بستنی را گریل کنید

هیچ چیز به اندازه پخش یکدست گرما در این دستور تهیه اهمیت ندارد. پس این مرحله را با دقت انجام بدهید.

در ساختنی بخوانید :  دستور تهیه : کیک هویج فوری و خوشمزه درست کنید

وقتی گریل را داغ کردید، همه زغال ها را یک طرف قرار بدهید و سینی بستنی ها را طرف دیگر. در گریل را ببندید و به مدت چهار دقیقه بستنی ها را گریل کنید. وقتی گریل به دمای 200 درجه سانتیگراد (392 درجه فارنهایت) رسید، بهترین زمان برای بیرون آوردن بستنی هاست.

بستنی گریل شده آماده است

بستنی گریل شده آماده است
بستنی گریل شده آماده است

این دسر بستنی یکی از متفاوت ترین دسرهایی است که می توانید بعد از غذا – بویژه غذاهای کبابی – سرو کنید. اگر دنبال دستور تهیه های متفاوت و منحصر به فرد مثل بستنی گریل شده هستید، در کانال تلگرام ساختنی عضو شوید.

نوش جان!

منبع

خلاصه دستور پخت
recipe image
نام غذا
بستنی گریل شده تعریف تان را از بستنی عوض میکند!
خاستگاه
زمان آماده سازی
کل زمان مورد نیاز
میانگین امتیازات
2.51star1star1stargraygray Based on 8 Review(s)

بیشتر بخوانید:

دستور تهیه : کیک سیب ساده و خوشمزه درست کنید... اگر طرفدار کیک های میوه ای با طعم دهنده های تند هستید، این کیک سیب ساده را امتحان کنید. به این خاطر می گوییم ساده که می توانید با صرف کمترین زمان و هز...
ساندویچ نان تست را با اتو برشته و لذیذ کنید!... ساندویچ نان تست خیلی راحت درست میشود و به همین خاطر طرفداران زیادی دارد. همه ما می دانند که برشته کردن ساندویچ نان تست طعمش را بهتر میکند اما همه ابزا...
ماکارونی پنیری با طعم چیزبرگر درست کنید!... چیزبرگر خوشمزه و پرطرفدار است؛ ماکارونی هم همین طور. حالا اگر این دو غذا را با هم ترکیب کنیم، یک غذای خیلی خوشمزه خواهیم داشت! در این ساختنی همین کار ...
دستور تهیه : کباب دنده را در فر بپزید! اگر همیشه دوست داشتید کباب دنده بپزید و بخاطر نداشتن کباب پز موفق نشده اید، حالا وقتش است سراغ فر بروید! کباب دنده را با روش ساختنی داخل فر بپزید و مط...
دستور تهیه : لازانیای مکزیکی خوشمزه و متفاوت بپزید... لازانیا یک غذا نیست؛ بلکه یک شیوه زندگی است! اگر شما هم از طرفداران این جمله معروف باشید، احتمالاً دوست داردی انواع لازانیا را امتحان کنید. در این ساخ...
دستور تهیه : خوراک میگو را با سس انبه تند بخورید... آیا تابحال خوراک میگو را با انبه خورده اید؟ آیا تابحال با انبه سس تند درست کرده اید؟ اگر دوست دارید این طعم های جدید را تست کنید و از غذاهای تند هم خو...

درباره عاطفه اسدزاده

عاطفه اسدزاده
عاطفه اسدزاده،یکی از نویسندگان وبسایت ساختنی است.

پیشنهاد می کنیم

سالاد تن ماهی آلباکور درست کنید

سالاد تن ماهی آلباکور تازه و خوشمزه درست کنید

اگر طرفدار غذاهای دریایی باشید، سالاد تن ماهی همیشه یکی از گزینه هایتان برای ناهار …

پاسخ دهید