خانه / چگونه بسازیم / خوردنی و نوشیدنی / تارت شکلاتی بدون خمیر و خوشمزه بپزید

تارت شکلاتی بدون خمیر و خوشمزه بپزید

وقتی می خواهید خیلی سریع یک دسر خوشمزه درست کنید، این تارت شکلاتی یکی از انتخاب هایتان خواهد بود. مواد لازم برای تهیه این تارت شکلاتی در هر آشپزخانه ای پیدا می شود و نیاز به مهارت های آشپزی ندارد. اگر رابطه تان با پختن خمیر خوب نیست، این بهترین انتخاب است چون اصلاً خبری از درست کردن خمیر نیست.

درست کردن تارت شکلاتی زمان زیادی نمی برد اما می توانید تا چند روز آن را در یخچال نگه دارید. اگر تارت میوه ای را ترجیح می دهید، اینجا را ببینید.در ویدیوی زیر می توانید طرز پخت تارت شکلاتی را بصورت کامل ببینید :

گام اول : مواد لازم

  • 200 گرم بیسکویت شکلاتی – می توانید از خامه کاستارد هم استفاده کنید
  • 100 گرم کره بدون نمک آب شده
  • دو قاشق چایخوری عسل شفاف
  • 180 گرم شکلات تلخ – درصد شکلات نباید بیشتر از 70 درصد بشود
  • 50 گرم شکلات سفید
  • یک قاشق غذاخوری برگه مغز بادام

گام دوم : بیسکویت ها را خرد کنید

بیسکویت ها را داخل یک کیسه غذا بریزید و با وردنه رویشان ضربه بزنید تا کاملاً خرد بشوند. می توانید از خرد کن هم استفاده کنید اما این روش جالب تر است. حواستان باشد محکم ضربه نزنید تا پلاستیک پاره نشود. بعد از خرد شدن کامل بیسکویت ها، آنها را داخل یک کاسه خالی کنید.

گام سوم : مخلوط پایه تارت را درست کنید

کره آب شده را داخل بیسکویت خرد شده بریزید و با یک قاشق خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط بشود. سپس عسل را اضافه کنید و کاملاً با سایر مواد مخلوط کنید. راز این تارت شکلاتی بدون خمیر همین عسل است. عسل کار چسب را میکند و مخلوط پایه تارت را محکم و بادوام میکند.

در ساختنی بخوانید :  آموزش ساخت : پاور بانک خورشیدی پرتابل بسازید

گام چهارم : پایه تارت را بسازید

با یک قاشق مخلوط پایه تارت شکلاتی را بین دو قالب قلعی تقسیم کنید. سپس با پشت قاشق مخلوط را فشرده و صاف کنید. حالا قالب های تارت شکلاتی را داخل فریزر بگذارید تا عسل و کره سفت بشوند و پایه تارت محکم بشود.

لزوماً نباید از قالب های کوچک استفاده کنید. می توانید از قالب های مربعی و بزرگتر یا هر مدل دیگری که در خانه دارید، استفاده کنید.

گام پنجم : کرم گاناش را آماده کنید

این روش تهیه کرم گاناش کامل است و می توانید برای پخت دسرها و کیک های دیگر هم از آن استفاده کنید.

خامه را داخل تابه سرد بریزید و روی شعله بگذارید. صبر کنید تا کرم به جوش بیاید و حباب ها را ببینید. بلافاصله کرم را از روی شعله بردارید و شکلات تلخ را اضافه کنید. صبر کنید تا شکلات کاملاً آب بشود و روی خامه را بپوشاند. به شکلات دست نزنید؛ یک تایمر را روی 5 دقیقه تنظیم کنید. بعد از تمام شدن پنج دقیقه، خامه و شکلات را با هم مخلوط کنید. گرمای باقیمانده در خامه برای آب کردن شکلات ها کافی است. همین روش یک کرم گاناش فوق العاده درست میکند.

اگر ظاهر تارت شکلاتی برایتان مهم است و می خواهید کرم گاناش براق بشود، یک قاشق کره آب شده و یک قاشق عسل هم به ترکیب تان اضافه کنید.

گام ششم : پایه تارت را پر کنید

صبر کنید تا کرم گاناش کمی خنک بشود. سپس پایه تارت را از یخچال بیرون بیاورید. با قاشق کرم گاناش را روی تارت بریزید و کاملاً پخشش کنید. دوباره تارت را داخل یخچال بگیرید تا شکل بگیرد.

در ساختنی بخوانید :  آموزش ساخت : چراغ رنگین کمانی بسازید [Arduino]

گام هفتم : بادام و شکلات سفید

بادام ها را کمی بو بدهید؛ این کار و حتی اضافه کردن بادام اختیاری است. البته اگر می خواهید از بادام استفاده کنید، بهتر است از آن را بو بدهید چون عطرش را ده برابر میکند. به همین میزان هم روی طعم و عطر تارت شکلاتی تاثیر می گذارد. برای بو دادن بادام ها نباید داخل تابه روغن یا کره بریزید و شعله را هم روی دمای کم تنظیم کنید.

شکلات سفید را هم باید با روش بن ماری آب کنید. در این روش باید یک ظرف را روی بخار آب جوب بگذارید (بدون اینکه با آب در تماس باشد) و شکلات ها را داخل بریزید. عجله نکنید و اجازه بدهید شکلات ها آرام آب بشوند.

بعد از آماده شدن بادام بوداده و شکلات سفید می توانید تزیین تارت شکلاتی را شروع کنید.

گام هشتم : تارت شکلاتی را سرو کنید

تارت را از یخچال بیرون بیاورید و بادام ها را رویش بپاشید. شکلات سفید را هم داخل کیسه خامه (یا کیسه فریزر معمولی) بریزید و روی تارت را با رشته های نازک شکلات سفید تزیین کنید. اگر از این مواد خوشتان نمی آید، می توانید از هر چیز خوراکی دیگری برای تزیین تارت شکلاتی استفاده کنید. شما از چه خوراکی هایی برای تزیین تارت استفاده می کنید؟

نوش جان!

منبع

خلاصه دستور پخت
recipe image
نام غذا
تارت شکلاتی بدون خمیر و خوشمزه بپزید
خاستگاه
زمان آماده سازی
کل زمان مورد نیاز
میانگین امتیازات
graygraygraygraygray Based on 2 Review(s)

بیشتر بخوانید:

ظرف ادویه را با آهنربا به دیوار وصل کنید!... استفاده از ظرف ادویه مناسب در آشپزخانه یکی از ترفندهایی است که آشپزی را ساده تر میکند. وقتی ظروف ادویه همیشه جلوی دست تان باشند، آشپزخانه هم کمتر بهم ...
دستگاه نمایشگر دیسک نوری بسازید دوست دارید بدانید دیسک های نوری چطور کار می کنند؟ به ساخت پروژه های الکترونیکی علاقه دارید؟ این نمایشگر دیسک نوری را بسازید تا هم با دیسک های نوری بیش...
دستور تهیه : وافل بلژیکی درست کنید درست کردن وافل به سبک رستوران ها و کافه ها کار ساده ای است. شما هم می توانید در خانه یک وافل حرفه ای و خوشمزه درست کنید. در این پست به شما یاد می دهیم...
آموزش ساخت بوم باکس ساده اما قدرتمند با ضبط ماشین... در این ساختنی طرز ساخت بوم باکس با ضبط ماشین را یاد می گیرید. ساخت بوم باکس با این روش بسیار ساده است و نیاز به مهارت زیادی ندارد. استفاده از ضبط ماشی...
چراغ باغچه ای خورشیدی ارزان و درخشان بسازید... در این ساختنی یاد می گیرید چطور یک چراغ باغچه ای خورشیدی بسازید و آن را در باغچه نصب کنید. برای ساخت این چراغ باغچه ای نیاز به مهارت ویژه ای ندارید و ...
اسلایدر دوربین موتوری در اندازه دلخواه تان بسازید... عکاسی حرفه ای و نیمه حرفه ای از آن دسته مهارت هایی است که نیاز به ابزار و تجهیزات زیادی دارد. اسلایدر دوربین یکی از این تجهیزات است که برای برخی پروژه...

درباره عاطفه اسدزاده

عاطفه اسدزاده
عاطفه اسدزاده،یکی از نویسندگان وبسایت ساختنی است.

پیشنهاد می کنیم

آموزش ساخت مدار سوئیچ RC فشرده مخصوص ربات های پرنده

اگر اهل ساخت پروژه های RC و ربات های پرنده هستید، این مدار خیلی به …

پاسخ دهید