

هفتمین ردیف جدول تناوبی رسما کامل شد! و حالا باید برای تازه وارد ها اسم انتخاب کنیم.
جدول تناوبی، آرایشی جدولی از عناصر شیمیایی است که دنیای علم شیمی را متحول و مطالعه سیستماتیک تمامی عناصر شیمیایی را ممکن کرد. جدول تناوبی عناصر را بر اساس تعداد پروتون های درون هسته ( همان عدد اتمی که همه با آن آشنا هستیم)، وضعیت الکترون ها و خواص شیمیایی تکرار شونده مرتب می کند.
تمامی عناصر با عدد اتمی 1 (هیدروژن) تا 118 (آناناکتیوم) تا به حال کشف شده اند- کشف 4 تای آن ها هم به تازگی تایید شده است. 94 عنصر اول در طبیعت کشف شدند، در حالی که بقیه آن ها به طور مصنوعی ساخته شده اند. دانشمندان نشان داده اند که عناصر 95 تا 100 زمانی در طبیعت وجود داشتند اما در حال حاضر وجود ندارند.
تازه ترین عناصر جدول تناوبی
این چهار عنصر جدید اونونتریوم (Ununtrium)، اونونپنتیوم (Ununpentium)، اونونسپتیوم (Ununseptium) و اونونوکتیوم (Ununoctium) نام گرفتند. اما در واقع این اسم ها فقط عدد اتمی آن ها را نشان می دهند. این عناصر اساسا از برخورد دادن هسته های سبک تر با یکدیگر به وجود آمده اند.
پرفسور جان ریدیک (Jan Reedijk)، مدیر بخش شیمی آلی آیوپاک (IUPAC) یا همان اتحادیهٔ بینالمللی شیمی محض و کاربردی، می گوید: جامعه شیمی بی صبرانه مشتاق است تا بالاخره تکمیل محبوب ترین جدول خود را تا سطر هفتم ببیند.
این عناصر جدید توسط دانشمندانی در ژاپن، روسیه و آمریکا در موسسه مشترک تحقیقات اتمی در دوبنا (Dubna) روسیه و آزمایشگاه ملی لورنس لیورمور (Lawrence Livermore) در کالیفرنیا ساخته شده اند. کاشفان این عناصر حالا می توانند اسم هایی که آیوپاک تایید می کند را برای این عناصر انتخاب کنند.
آیوپاک فرآیند رسمی کردن اسم ها و نماد های این عناصر که موقتا اونونتریوم (عنصر 113 یا Uut)، اونونپنتیوم (عنتصر 115 یا Uup)، اونونسپتیوم (عنصر 117 یا Uus)، اونونوکتیوم (عنصر 118 یا Uuo) نام دارند را شروع کرده است.

4 عنصر جدید برای همیشه به جدول تناوبی اضافه شدند و ستون هفتم آن را تکمیل کردند.