خانه / دنیای اطراف ما / تغییر ساختار نوشیدنی های کافئین دار با شکر

تغییر ساختار نوشیدنی های کافئین دار با شکر

قهوه و چای به خاطر داشتن کافئین برای بیشتر آدم ها طعم تلخ دارد. بعضی ها قهوه خود را تلخ می خورند اما بیشتر مردم به آن شکر اضافه می کنند. اضافه کردن شکر به قهوه و چای نه تنها تلخی آن ها را از بین می برد بلکه بر اساس آن چه دکتر سیشی شیمیزو ( Seishi Shimizu) از دانشگاه یورک می گوید ساختار شیمیایی این نوشیدنی ها را نیز از پایه تغییر می دهد.

کافئین ، قهوه ، چای

محققان قبلا تصور می کردند عوض شدن طعم تلخ به خاطر تغییر ساختار آب است. با استفاده از ترمودینامیک آماری، شیمیزو نشان داد که به جای تغییر ساختار آب، تغییر طعم تلخ باید به خاطر اتصال شکر و کافئین باشد. دلیل اصلی نزدیکی مولکول های آب و شکر به هم است که باعث می شود مولکول های کافئین به هم بچسبند.

شیمیزو می گوید:
لذت بخش است که سوالات درباره غذا و نوشیدنی می توانند با نظریات حل شوند، بدون ابزاری جز خودکار و کاغذ. با رضایت از انجام این کشف و موفقیت جدیدمان در ساختن سفت کننده ژله، برای شناخت بهتر پایه های مولکولی غذا سخت کار می کنیم.

میلیون ها نفر در سراسر جهان عاشق قهوه و چای هستند. فهم بیشتر نحوه بر هم کنش افزودنی هایی مانند شکر و نمک با آب برای صنعت غذایی بسیار مهم است. شاید در اثر آن روزی خوش طعم ترین فنجان قهوه را درست کنیم!

منبع

خلاصه مطلب
تغییر ساختار نوشیدنی های کافئین دار با شکر
عنوان مطلب
تغییر ساختار نوشیدنی های کافئین دار با شکر
توضیح کوتاه
اضافه کردن شکر به قهوه و چای نه تنها تلخی آن ها را از بین می برد بلکه ساختار شیمیایی این نوشیدنی ها را نیز از پایه تغییر می دهد.
نویسنده

بیشتر بخوانید:

دانستی های جالب و عجیب علمی در این مطلب به بعضی اطلاعات عجیب و مختلف اشاره می کنیم که شاید دانستن آن ها لزومی نداشته باشد اما شنیدن آن ها خالی از لطف نیست. وجود سیاراتی بدون خور...
کسی دلیل مهاجرت این پرنده بر فراز اقیانوس آرام را نمی داند!... مارلت باستانی یا همان ماهی گیرک تاجدار باستانی نام پرندگان دریایی کوچک سنگینی است که بیشتر بدن آن ها سیاه و سفید است اما پشتی خاکستری دارند که مان...
اصل هولوگرافیک ، آیا در یک هولوگرام زندگی می کنیم؟... مغز خود را آماده کنید. بر اساس مطلب مجله Physical Review Letters ممکن است دنیا دو بعدی باشد و تنها ما آن را سه بعدی ببینیم. در یک آزمایش فکری بر اساس ...
موتورسیکلت چقدر می تواند در پیچ ها خم شود ؟... آن همه خم شدن موتورسیکلت ها در پیچ های مسابقات شبیه جادو است. البته تمام این فرآیند با کمی فیزیک پایه قابل توضیح است. خلاصه ماجرا این است که موتورسیکل...
چرا غذاها خوش طعم هستند؟ چشایی آن چیزی نیست که شما فکر می کنید! همه ما در مدرسه آموخته ایم که چشایی یکی از حواس پنجگانه است یا کمی دقیقتر بگوییم،مزه،نتیجه رفتن مواد غذایی روی ...
نوشتن خاطرات ، راهی برای شادی و آرامش روان ؟... داشتن دفترچه خاطرات تنها چیزی مختص دختر های کارتونی وقتی که با نامادری خود مشکل دارند نیست یا برای کسانی که زندگی اجتماعی موفقی ندارند و این دفترچه را...
در ساختنی بخوانید :  اخبار علمی : بهترین تصویر فضاپیمای دان از سیاره کوتوله سرس

درباره سیمین حمیدی

سیمین حمیدی
سیمین حمیدی یکی از نویسندگان ساختنی و فارغ التحصیل رشته مهندسی نرم افزار و دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت سیستم و بهره وری است.

پیشنهاد می کنیم

پرندگان اولیه و قدرت پرواز

پرندگان اولیه پرواز هم می کرده اند؟

پرندگان اولیه پرواز هم می کرده اند؟ شاید این پرنده 125 میلیون ساله بالای سر دایناسور …

پاسخ دهید