خانه / چگونه بسازیم / خوردنی و نوشیدنی / روش پخت یک ابر غذا: پاپ کرن (پف فیل) مقوی و بسیار ساده !

روش پخت یک ابر غذا: پاپ کرن (پف فیل) مقوی و بسیار ساده !

امروز دستور تهیه نوعی پاپ کرن (پف فیل) بسیار ساده را برای شما آماده کرده ایم. با درست کردن این پاپ کرن از بودن در کنار کودکان و دوستانتان لذت خواهید برد، اگرهم هوس پاپ کرن کردید لازم نیست برای خریدن آن بیرون بروید. فقط کافیست روش تهیه ساختنی را دنبال کنید تا به نتیجه ای مقوی و خوشمزه برسید!
همچنین، دراین دستور از روغن نخل قرمز و بذر کتان فوق العاده مغذی استفاده شده که حاوی یک یا چند ماده شیمیایی هستند که برای تغذیه مناسب و حفظ سلامتی، ضروری هستند. بدون اغراق، مقدار کمی‌از اینگونه مواد می‌تواند در درمان هر بیماری موثر باشد. البته باید در مصرف هر ماده مغذی اعتدال در پیش گرفت.
روغن نخل قرمز حاوی بیشترین مقدار ویتامین آ و بی در میان روغن‌های گیاهی است و رنگ پاپ کرن‌ها را طلایی می‌کند.
بذر کتان نیز سرشار از امگا3، فیبر و لیگنان‌ها است و عطر خوبی به دانه‌های ذرت می‌دهد. اگر نتوانستید در فروشگاه‌ها این دو را پیدا کنید، حتماً سری هم به فروشگاه‌های آنلاین بزنید! حالا سراغ ترکاندن ذرت‌ها می‌رویم!

روشی که ما برای بودادن ذرت‌ها انتخاب کرده ایم، تقریباً روش پاپ کرن کامل است که نه تنها همه دانه‌های ذرت را می‌ترکاند، از سوختن آنها نیز جلوگیری می‌کند !

مواد لازم:

  • 3 قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی ( یا هر روغن دیگری با نقطه دود بالا بنا به سلیقه خودتان)
  • یک سوم فنجان دانه ذرت خشک شده
  • 2 قاشق چایخوری روغن نخل قرمز
  • یک و نیم قاشق غذاخوری بذر کتان بو داده (کوبیده)
  • یک چهارم قاشق غذاخوری نمک دریایی
  • ماهیتابه گود دردار با گنجایش دو و نیم لیتر
در ساختنی بخوانید :  روش ساخت تنظیم کننده ولتاژ 6 ولت بسیار ساده و کاربردی

گام اول: بذرکتان را آماده کنید.

نکته کلیدی در تهیه این پاپ کرن، در تفاوت مزه وعطر بذر کتان بوداده نهفته است. پس بذرهای کتان را بو دهید.

برای این کار:

  • یک کتری تفلون را کمی‌گرم کنید.
  • بذرکتان را یکجا داخل کتری بریزید.
  • مدام آن را هم بزنید تا نسوزد.
  • آنها را تا جایی سرخ کنید که رنگ‌ها دانه‌ها تیره تر شود و مزه بذر پخته بگیرد.
  • دانه‌ها را از روز شعله بردارید و کنار بگذارید تا سرد شوند (بقیه دانه‌ها را در یک ظرف دربسته، دور از نور و گرما نگه دارید).
  • یک و نیم قاشق غذاخوری بذرکتان بو داده و یک چهارم قاشق غذاخوری نمک دریایی را در‌هاون بریزید و بکوبید.

گام دوم: روغن نخل قرمز (پالم سرخ) را آماده کنید

2 قاشق چایخوری روغن خرمای قرمز را در یک فنجان فلزی یا شیشه ای بریزید و آن را بالای آب داغ یا بخار قرر دهید تا رقیق شود.

گام سوم: ذرت‌ها را بو دهید

1- روغن را در ماهیتابه و با شعله متوسط داغ کنید.
2- سه یا چهار دانه ذرت را در روغن بیندازید و درب ماهیتابه را بگذارید.
3- وقتی ذرت‌ها ترکیدند، باقی ذرت‌ها را یکجا اضافه کنید. درب ماهیتابه را بگذارید، آن را از روی شعله بردارید و تا 30 بشمارید. (اگر با کودکتان پاپ کرن درست می‌کنید، بلند بشمارید چون کودکتان حتماً خوشش می‌آید!) در این روش بو دادن ذرت، اول روغن تا حد لازم ذاغ می‌شود و با 30 ثانیه مکث همه دانه‌های ذرت به دمای مناسب ترکیدن نزدیک می‌شوند. هنگامی‌که ماهیتابه دوباره روی شعله قرار بگیرد، ذرت‌ها همزمان می‌ترکند.
4-ماهیتابه را دوباره روی شعله بگذارید. ذرت‌ها به سرعت و همزمان شروع به ترکیدن می‌کنند. وقتی صدای ترکیدن ذرت‌ها را شنیدید، ماهیتابه را به آرامی‌روی شعله جلو و عقب ببرید. سعی کنید در ماهیتابه را کمی‌باز نگه نگهدارید تا بخار پاپ کرن‌ها خارج شود( این کار به ترد و خشک شدن پاپ کرن کمک می‌کند). هنگامیکه میان ترکیدن ذرت‌ها فاصله افتاد، ماهیتابه را از روی شعله بردارید و به سرعت ذرت‌ها را در یک کاسه بزرگ خالی کنید.
5-مخلوط نمک دریایی و بذرکتان کوبیده شده را بطور یکنواخت روی ذرت‌ها بریزید.
6- روغن نخل قرمز را کم کم اضافه کنید تا همه ذرت‌ها به آن آغشته شوند.

در ساختنی بخوانید :  آموزش ساخت: رنگ شبرنگ (فلورسئین) با استفاده از ماژیک مارکر (هایلایت)

گام چهارم: نوش جان !

پاپ کرن آماده شده با طعم بذر کتان،نمک دریایی و روغن نخل قرمز
پاپ کرن آماده شده با طعم بذر کتان،نمک دریایی و روغن نخل قرمز یا همان روغن پالم سرخ

 

توجه کنید : هنگام کار با ظرف‌های داغ حتما از دستکش مخصوص فر استفاده کنید و همیشه مواظب پرت شدن قطره‌های داغ روغن باشید!

از هر دانه پاپ کرن لذت ببرید. می‌توانید با همین زمان اندک، غذاهای دیگری نیز درست کنید.امیدواریم که از این روش تهیه پاپ کرن یا همان ذرت بو داده یا پف فیل که توسط ساختنی به شما تقدیم شده بود استفاده کرده باشید. اگر این خوردنی را تهیه کرده اید،حتما نظرتان را در مورد بو و طعم آن در بخش نظرات به اشتراک بگذارید. اگر کاری انجام دادید که نتیجه بهتری گرفتید ما را بی خبر نگذارید. همین جا و زیر همین مطلب نظر خودتان را بگویید. با ساختنی همراه باشید تا هر روز یک مطلب جدید،یک دستور پخت یا روش ساخت جدید فرا بگیرید!

خلاصه دستور پخت
recipe image
نام غذا
یک ابر غذا: پاپ کرنِ مقوی و بسیار ساده
خاستگاه
زمان آماده سازی
زمان پخت
کل زمان مورد نیاز
میانگین امتیازات
21star1stargraygraygray Based on 36 Review(s)

بیشتر بخوانید:

یک پایه تبلت بسیار ارزان و شیک بسازید اگر به دنبال یک پایه تبلت ساده و کوچک هستید، ساختنی امروز را از دست ندهید. برای ساخت این پایه تبلت فقط 15 دقیقه زمان و یک تکه کوچک پی وی سی لازم است. ...
رزبری پای ۳ با وای‌فای و بلوتوث داخلی و ۵۰٪ افزایش سرعت... رزبری پای ۳ بر کسی پوشیده نیست که ساختنی یکی از هواداران رزبری پای است ! با توجه به اینکه هنوز زمان زیادی از معرفی رزبری پای ۲ نگذشته، هفته گذشته بن...
دیوار با پنل های سه بعدی یا 3D پنل چیست؟ آیا تا کنون پیش آمده است که  فرم هایی را در ساختمانی دیده باشید که به روش های سنتی و مصالح قدیمی قابل پیاده سازی نباشند؟ شاید دقت کرده باشید بسیاری از...
ساختن یک صندوق مخفی زیر کشو صندوق های مخفی به شدت مفید هستند ،اینطور نیست ؟ گاهی اوقات وسایلی داریم که می خواهیم دور از دسترس بقیه باشند و گاهی اوقات فضای خصوی می خواهیم که دفتر ...
روش ساخت: عروسک پرنده پارچه ای بامزه ! پرنده پارچه ای بامزه روی درخت امروز در ساختنی، طرز ساخت یک عروسک زیبای پارچه ای و نرم را برایتان آماده کرده ایم. ساختنی به شما می آموزد چگونه این ...
آموزش پخت : سس سیب خانگی با طعمی بسیار دلنشین... سیب یکی از خوش طعم ترین و مفید ترین میوه هایی است که طبیعت بر ما ارزانی داشته،از طرفی در کشور ما،سیب تقریبا در تمام مناطق قابل کشت و در دسترس همه است،...

درباره عاطفه اسدزاده

عاطفه اسدزاده
عاطفه اسدزاده،یکی از نویسندگان وبسایت ساختنی است.

پیشنهاد می کنیم

دستور تهیه : پیتزا چوبی درست کنید!

اگر شما هم دنبال یک راه مناسب برای سرو پیتزا در مهمانی‌ها و جشن‌ها می‌گردید، …

۳ دیدگاه ها

  1. سلام
    ممنون ویدئو‌ها قشنگ بود.مخصوصا مدارات الکترونیک و دیگر ویدئوها.
    اگه میشه فیلمهارو به فارسی برگردونید و لوازم رو هم روی فیلم توضییح بدید.خیلی عالی میشه.
    دستتون طلا بارون

پاسخ دهید